Gratis service och uppkoppling när Zeekr sänker priset

Carl Undéhn

Carl Undéhn

6 feb 2024

I början av året blev Tesla Model Y billigare – igen. Renault, Polestar och Toyota har redan hakat på och sänkt priserna på sina eldrivna modeller. Nästa modell att bli billigare är nu Zeekr X som får en ny prislapp som är 21.000 kronor lägre än tidigare och nu  börjar på 529.000 kronor. Det handlar då om Zeekr X Long Range med en elmotor på bakaxeln som ger 272 hästkrafter. Batteriet är på 69 kWh som ger bilen en räckvidd på 44 mil.

Även fyrhjulsdrivna Zeekr X Privilege AWD med 428 hästkafter och samma batteri för 40 mils räckvidd blir 16.000 kronor billigare. Det nya priset börjar på 579.000 kronor.

Redan vid lanseringen av märket i Sverige talade Zeekr om målet att skapa en ”One shop stop” där kunden erbjuds finansiering, laddlösningar, uppkoppling och service. Bland annat genom att erbjuda 5 års standardgaranti och 5 års förlängd garanti på bilarna de säljer.

Fram till slutet av april har Zeekr nu ett utökat erbjuda där det ingår 10 år gratis service samt 10 års gratis uppkoppling för Zeekrs tjänster, bland annat bättre navigering. Erbjudandet gäller även för den andra modellen Zeekr 001 som också säljs i Sverige.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!