Magasinet

Elbilen i Sverige

Elbilen i Sverige är en oberoende tidskrift om eldrivna fordon. Även om elbilar är vad som får oss att stiga upp om morgonen ska tekniken fungera och vara tillgänglig, därför anser vi oberoende journalistik vara viktig. Vi testar, granskar och rapporterar från kanske den mest spännande sektorn i världen just nu. Våra artiklar hittar du i vår papperstidning eller här på hemsidan.

Vi startade 2013 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest uppskattade biltidningar. Vi kommer ut med tio ordinarie- och två specialnummer per år.

Den som slår till på en prisvärd prenumeration har också tillgång till allt vårt material på webben, men även vår digitala tidning. Det går också bra att abonnera enbart digitalt med Elbilen PLUS.

Med en Elbilen PLUS får du tillgång till alla låsta tester, provkörningar och reportage på elbilen.se.
Dessutom:
Podden Elbilsveckan – utan reklamavbrott.
Digitalt tidningsarkiv med alla utgåvor av Elbilen i PDF-format.
Nyhetsbrev, direkt i din inkorg, varje fredag.

Prenumeranter har det lyxigt

Prenumererar du på papperstidningen ingår som sagt den digitala utgåvan. Ange samma mailadress eller telefonnummer på inloggningssidan, som du angav när du gjorde din prenumerationsbeställning. Enkelt.

Vill du som prenumerant läsa tidningen på din dator, kilar du över till arkivet, där alla utgivna nummer återfinns i pdf-versioner. Klicka här för att komma till tidningsarkivet!

Vi finns även på Readly

Med Readly får du obegränsad tillgång till över 7.500 magasin och dagstidningar som kan läsas på dator, mobil eller surfplatta. Tjänsten kostar ca 149 kr/mån.