Elbilen logo Meny

Magasinet

Elbilen i Sverige

Elbilen i Sverige är ett magasin som i pappersformat distribueras över hela Sverige till butiker och prenumeranter. Och även i delar av Norge. Vi finns även i en digital utgåva på flera plattformar.

Vi testar, tipsar, intervjuar, rapporterar och hittar det senaste åt dig! Vår fantastiska formgivare paketerar sedan det till en överskådlig och snygg produkt. Det var så vi startade 2013, och vi kommer att fortsätta att erbjuda våra läsare de nya elbilarna i härligt fyrfärgstryck. När Rolex övergår till att bara tillverka digitala ur, ska vi också se över den analoga verksamheten. Det är lyxigt med magasin! Även om vår digitala utgåva också är toppen!

Vi kommer ut med tolv nummer per år. Vi ger även ut ett par specialutgåvor varje år.

Du hittar tidningen i butiker, kiosker och på bensinstationer. Klicka här för att söka i din stad. 

Lättast är naturligtvis att slå till på en prisvärd prenumeration

Gillar du digitala lösnummer, köp dem här:

Ladda ner appen så hittar du alla nummer som vi har gett ut sedan start. OBS! Vi har nyligen uppdaterat appen och har du den gamla så ber vi dig bara att uppdatera den. Du kommer att behöva logga in igen, uppstår problem med det får du hänvisningar om hur du går vidare.

Prenumeranter har det lyxigt:

Prenumererar du på papperstidningen ingår den digitala utgåvan. Mycket förmånligt! Ladda ner någon av ovanstående appar och logga in. Ange samma mailadress eller telefonnummer på inloggningssidan, som du angav när du gjorde din prenumerationsbeställning. Enkelt. Uppstår problem, får du hänvisningar var du vänder dig.

Vill du som prenumerant läsa tidningen på din dator, kilar du över till biblioteket:

Vi finns även här:

Men då måste du abonnera på en mängd tidningar.