Mach-e

Även svenska ägare till Mustang Mach-E får rabatt hos Ionity

Carl Undéhn

Carl Undéhn

5 maj 2021

Fords svenska importör Hedin Bil kommer idag med glada nyheter till alla som lagt en beställning på Mustang Mach-E. Efter en tid av osäkerhet står det nu klart att även svenska ägare av Fords första elbil kommer kunna få rabatter vid snabbladdare från Ionity.

Även om Ford precis som bland annat Volkswagen, BMW och Hyundai är delägare i snabbladdningsnätverket innebar det inte säkert att samarbetet även gällde Sverige. Förra året såldes nämligen svenska Ford till Hedin Bil som tog över generalagenturen för märket under namnet Hedin Motor Company.

Men nu meddelas att också Sverige ingår i avtalet med Ionity. Alla som köper en Ford Mustang Mach-E får ett års abonnemang hos Ionity. Med det går det att ladda för 3,60 kronor per kWh istället för grundpriset 8,70 kronor per kWh.

– Det känns väldigt bra att våra svenska Mach-E kunder kommer att kunna snabbladda hos IONITY med dessa rabatter. Att kunna ladda sin bil snabbt och enkelt är en mycket viktig del av ägande-upplevelsen för Mach-E, säger Erik Lindham som är informationschef hos Hedin Motor Company.

Utöver det får alla ägare till Mustang Mach-E under fem år tillgång att ladda med FordPass Charging Network i på 155 000 laddare i Europa.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: