Mer fysisk närvaro – här öppnar Polestar nya butiker

Carl Undéhn

Carl Undéhn

16 jul 2024

Polestar har skrivit ned sina försäljningsmål för de närmsta åren. Men expansion är fortfarandet både nödvändigt och önskat. Som en del av det satsar Polestar på en ny affärsmodell med ökad försäljning i fysiska butiker. Sverige är en marknad som ska före i satsningen och nu meddelas att det öppnas försäljningsställen i Växjö och Kalmar under hösten.

Det handlar om ett samarbete med återförsäljaren Liljas som sedan tidigare varit auktoriserad verkstad för Polestar.

– Vi är otroligt glada över att ha Liljas som ny partner för etableringen av Polestar Växjö och Polestar Kalmar som en del av vår expansion i Sverige. Tillsammans kommer vi arbeta för att nå nya kunder och fortsätta omställningen till elbilar, säger Martin Ölund som är Sverigechef på Polestar.

På plats hos Liljas i Växjö och Kalmar kommer det gå att beställa en bil från Polestar tillsammans med en så kallad “Polestar Sales”-specialist. Som tidigare kommer anläggningarna även erbjuda service av Polestars modeller.

Polestar har tidigare meddelat att de planerar att öppna tio “retail-ställen” runt om i Sverige. Sedan tidigare finns det retail-ställen i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, samt vid Landvetter flygplats.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons:
Annons: