Nu är eCar Expo igång i Göteborg!

Carl Undéhn

Carl Undéhn

4 dec 2021

Göteborg vaknade upp till en gnistrande solig vinterdag och klockan tio öppnade dörrarna till årets upplaga av eCar Expo vid Svenska Mässan. 

I år större än någonsin och med mängder av heta nyheter på plats. Så missa inte chansen att se de senaste nyheterna inom elbilar och allt runtomkring samlat under ett tak. 

Hos Renault är det till exempel svensk premiär för kommande modellen Mégane E-Tech. Och då vi befinner oss i Volvos hemstad bjuder de på något alldeles extra. För första gången visas Concept Recharge upp för allmänheten. 

Studien av en helt ny och hållbart tillverkad elbil ger en fingervisning av vad vi kan vänta oss av den kommande eldrivna efterföljaren till XC90. 
Kia EV6, Ioniq 5, BMW i4 och iX, MG Marvel R och många andra aktuella elbilar hittas alla i montrarna runt om på mässan för den som vill se och uppleva modellerna i verkligheten.

Ett stort antal går även att boka för provkörning direkt här på mässan. 
Den som vill veta mer om olika laddlösningar eller går i tankarna på att sätta upp solceller på taket hittar kunniga experter inom olika områden. 

Från två scener bjuds ordnas också seminarier och föreläsningar under hela dagen. 

Och så är så klart också vi från Elbilen på plats, inklusive en Mercedes EQS och en Porsche Taycan Cross Turismo som vi kört hit. 

Så är du i Göteborg och har njutit färdigt av det fina vintervädret är det bara att komma till Svenska Mässan och eCar Expo. Mässan är öppen mellan klockan 10-17 lördag 4:e december och klockan 10-16 söndag 5:e december.

Inträdet är 190 kronor per person eller 250 för en familj med barn under 15 år. Mässan är öppen för alla som är fullvaccinerade. Vaccinationsbevis, digitalt eller fysiskt, uppvisas i entréerna tillsammans med din biljett. Barn och ungdomar under 18 år omfattas inte av kravet.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: