Recharge blir del av Volkswagens laddningstjänst We Charge

Carl Undéhn

Carl Undéhn

8 jun 2021

Ett av alla bolag inom Volkswagen är Elli, som vi hör ganska lite om. Då sysslar det ändå med den viktiga uppgiften att hantera märkets laddningstjänst We Charge.

Tjänsten erbjuder prenumeranter tillgång till snabbladdare från bland annat Ionity i Sverige och totalt närmre 200 000 laddare i Europa.

Nu meddelar Volkswagen att Elli ingått ett samarbete med Recharge i Sverige. Genom det kan alla som prenumererar på We Charge ladda på ytterligare 239 laddpunkter runt om i Sverige. Utöver det finns Recharge även i Norge och Finland, men varken här eller i grannländerna erbjuder alla stationer snabbladdning.

We Charge erbjuds i tre versioner, bland annat en utan månadskostnad och med möjlighet att ladda hos Ionity till en kostnad av 8,60 kronor per kWh.

Med en prenumeration på 89 kronor i månaden sjunker priset hos Ionity till 6,29 kronor per kWh. Den som laddar mycket på resa kan även välja det dyraste alternativet för 199 kronor per månad som då gör det möjligt att snabbladda hos Ionity till en kostnad av 3,40 kronor per kWh.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: