Polestar 2 får app för att streama film

Carl Undéhn

Carl Undéhn

6 maj 2021

Häromdagen kom en ny uppdatering till Polestar 2 som gjorde det möjligt att använda sin mobiltelefon som digital nyckel. Nu är det dags för nästa uppdatering som den här gången fokuserar mer på underhållning.

Polestar har tagit fram en egen app för att streama video direkt på skärmen när bilen är parkerad. Då datan för att strömma ingår i bilens dataplan tillkommer inga kostnader för tjänsten.

Appen är ännu i beta-stadiet, och Polestar varnar därför redan nu för att allt kanske inte flyter helt felfritt.

– Vi har släppt den nya Polestar-appen i betaform så att våra kunder kan börja njuta av fördelarna med videostreaming i bilen. Vi kommer att få feedback – både bra och dålig – som hjälper oss att förfina appen baserat på tusentals användare snarare än en liten begränsad skara, säger Polestars vd Thomas Ingenlath.

Till en början finns det material från bland annat SVT, norska TV2 och BBC Ideas. Tungviktare i strömningsbranschen som Netflix och YouTube finns alltså inte med i dagsläget. Men då appen bygger på webbaserat material kan de flesta tjänster läggas till och Polestar säger att de kommer utöka innehållet på sikt.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: