Går det att bota trött vinterladdning?

Joakim Dyredand

Joakim Dyredand

22 jan 2024

I veckans avsnitt har Christoffer och Peter med sig en expert på laddning, Haris Dzafic från Elmacken. Tillsammans pratar herrarna om att motorjournalister behöver ha högre krav ställda mot sig, man kan inte skriva vad som helst eftersom det får konsekvenser.
SEB har i veckan gått ut och sagt att Polestar är värt 0 kr, vad gör det för moderbolaget Volvo? Hur går det för Volvo egentligen? Det ryktas att tålamodet börjat ta slut i koncernen. För andra går det dock bättre och Tesla har sänkt priserna igen, eller har man det?
Hur som helst så kommer det iallafall att fortsätta gå att ta emot leveranser av nya Teslor eftersom Transportstyrelsen inte har något problem med hur det sköts just nu.
Sedan pratar vi såklart om elbilsladdning, hur vi kan kan komma framåt och inte bara för dig och mig utan även för andra förare som inte lyssnar på elbilspoddar, kollar på YouTube-videos om elbilar eller läser elbilstidningar. Det listas de bästa och de sämsta vinterbilarna i podden.

Tack till Haris Dzafic för att du var med. Elmacken hittar man vid Smålandia handelsplats i Gislaved och på elmacken.com.


Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: