Elbilen startar samarbete med Evify

Fredrik Sandberg

Fredrik Sandberg

8 mar 2022

Att köpa elbil och tillhörande laddbox är för många att ta steget ut i en tidigare okänd värld. Det är inte riktigt samma sak som att vanan trogen åka och tanka bilen 
Därför har Elbilen i Sverige startat ett samarbete med laddboxförsäljaren och installatören Evify
– De som köper en laddbox via Evify får en prenumeration på Elbilen på köpet (5 nummer till ett värde av 445 kr) och kan på så sätt fördjupa sig i den elektrifierade världen. Det är riktigt kul att vi fått till ett sådant här upplägg, vi vill sprida kunskap och journalistisk granskning av en teknik som i botten är fantastisk, men som också ska fungera, säger Fredrik Sandberg, chefredaktör på Elbilen och fortsätter:  
– Evify har ett brett utbud av laddboxar från flera leverantörer, vilket vi ser som ett plus. 

– Att köpa sin första elbil är otroligt kul, men för många är det fortfarande väldigt krångligt och det känns som att man är i en djungel. Att därför ingå ett samarbete med Elbilen som är den främsta elbilstidningen är väldigt spännande och vi är övertygade om detta kommer ge ett stort mervärde tekniskt och informationsmässigt för alla våra kunder, säger Philip Hägglund, VD på Evify. 
– Det här gör också att vi når ut till privatpersoner som kan sprida kunskap om elbilar och energiomställningen via tidningen, självklart ingår också digital inloggning på vår sajt och våra digitala läsningar. 

  • FAKTA EVIFY 
    Evify är en startup inom elbilsladdning som grundades 2019 med en tydlig vision om att göra livet för elbilsägare enklare genom att leverera och installera laddboxar på ett så smidigt sätt som möjligt och utveckla mjukvarulösningar för alla olika typer av laddningsbehov för det dagliga användandet. 
  • FAKTA ELBILEN I SVERIGE
    – Elbilen i Sverige kom ut med sitt första nummer redan 2013 och har sedan dess varit en mittpunkt i den svenska elbilsvärlden. Elbilen i Sverige kommer ut med 12 ordinarie utgåvor per år + 2 specialnummer. 

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!