Här är priset för att privatleasa MG4

Carl Undéhn

Carl Undéhn

18 okt 2022

När MG kom till Sverige förra året lanserades första modellen ZS EV med ett minst sagt konkurrenskraftigt pris på leasing från endast 1 995 kronor i månaden.

Nu har priserna för privatleasing av den senaste modellen MG4 också presenterats. Riktigt så billig som MG ZS blir den inte. Den som tecknar upp sig på en MG4 under 36 månader och 1 000 mil om året får betala 3 990 kronor i månaden.

För det får du Luxury Long Range-versionen, som också är den enda som för tillfället tas in till Sverige. Den kommer med ett batteripaket på 64 kWh som ger en räckvidd på 43,5 mil enligt WLTP.

Priset baseras på en insats på 50 000 kronor i klimatbonus. Om den som tecknar upp sig på leasing inte får klimatbonus påverkas avgiften, enligt MG:s hemsida. Vad månadspriset skulle bli då framgår inte.

Den som vill köpa en MG4 kan göra det från 414 990 kronor.

MG4 är den första modellen i Sverige på tillverkarens nya plattform MSP som är speciellt framtagen för elbilar. Bland annat lyfter MG fram det platta batteripaketet som mäter endast 11 centimeter på höjden och ska bidra till goda innerutrymmen.

MG4 kan också snabbladdas med upp till 135 kW, vilket är snabbare än tidigare modeller.

Sedan premiären i mars förra året har MG nu levererat 10 000 bilar i Sverige

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons:
Annons: