Nya Elbilen – familjeskåp och massa provkörningar

Carl Undéhn

Carl Undéhn

25 okt 2023

Prenumeranter fick den i brevlådan redan förra veckan. Och nu finns årets nummer 10 av Elbilen även ute i butik och på Readly!

I det senaste numret kan du läsa provkörningar av en hel radda nya elbilar. Hur är Huyndai Kona efter uppdateringen av modellen och vad bjuder nykomlingen Zeekr X på i tuffa segmentet kompaktsuv? För den som behöver mer plats har vi också tagit ut nya BMW i5 på vägarna.

Vad just BMW tycker om att NIO döpt sin kombiversion av ET5 till Touring är oklart. Men i nummer 10 av Elbilen hittar ni i alla fall en provkörning av den också.

Den som behöver mer plats än vad en kombi erbjuder kan läsa vårt test av eldrivna skåpbilar för familjen. Toyota Proace City Electric Verso hårdtestas där mot Renault Kangoo Family E-Tech.

Så tar vi också ett grepp om tyngre eldrivna fordon med rapport från mässan eComExpo, pratar med Renaults chef Fabrice Cambolive om märkets framtid som volymtillverkare i en eldriven framtid och reder ut varför det är bättre för miljön att slita mer på däcken.

Trevlig läsning av det senaste numret av Sveriges första och största tidning om elbilar!

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: