Nytt nummer av Elbilen ute nu!

Carl Undéhn

Carl Undéhn

26 sep 2023

Hos er prenumeranter landade nummer 9 av Elbilen i brevlådan redan i förra veckan. Nu finns senaste numret även ute i butik och på Readly!

I det kan ni läsa om våra intryck av Årets Bil Jeep Avenger. Att Jeeps första elbil kammade hem titeln förvånade en del. Vi ställer den mot uppdaterade Volvo C40 och valet är ingen slump. 2018 var det syskonmodellen XC40 som kammade titeln Årets Bil.

Vi har också varit och kollat in Renaults nya familjesuv Scénic som nu blivit eldriven och provkört det knallgula – eller knallgröna? – Abarth 500e. Hur mycket mer sportkänsla än hos vanliga Fiat 500e bjuds det egentligen på under den uttrycksfulla karossen? Vi har testat!

Nya prestandaversionen Zeekr 001 FR ska Tesla Model S Plaid. För att ta reda på hur sportig Zeekr 001 är i redan normalutförande tog chefredaktör Fredrik ut shooting brake-modellen på en bana.

Utöver det djupdyker vi i vad BMW egentligen menar med Neue Klasse och bjuder på ett matigt reportage med både kända och okända tillverkare från mobilitetsmässan IAA i München. Där vi bland annat kollade in uppdaterade Tesla Model 3.

Och med hösten och vintern allt närmre har vi kollat närmre på vad du ska tänka på vid valet av vinterdäck.

Det och mer hittar ni i nummer 9 av Elbilen – Sveriges första, största och mest laddade elbilstidning!

Trevlig läsning.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: