Nytt nummer av Elbilen – vi provkör alla heta nyheter!

Carl Undéhn

Carl Undéhn

21 nov 2023

Idag landar det senaste numret av Elbilen i butik och på Readly! Den här gången dessutom med ett exklusivt omslag för de som läser på Readly.

Oavsett om du läser nummer 11 på papper eller på paddan hittar du en tidning fullspäckad av provkörningar av de senaste heta elbilarna. Till exempel Volvos senaste elbil EX30, som är både tillverkarens minsta SUV någonsin och deras snabbaste modell hittills. Betydligt större är då Kia EV9 med plats för upp till sju personer. Har den vad som krävs för att bli en ny familjefavorit?

Med ID.7 har Volkswagen lanserat sin första eldrivna sedan. Men också en ny elmotor som både är mer effektiv och bjuder på fler hästkrafter än tidigare. Hur den känns bakom ratten kan ni läsa om i vår provkörning i nummer 11 av Elbilen.

Dessutom har vi även tagit elsuven NIO EL6 på vägarna i Bayern, besökt BMW:s testcentrum för utveckling av batterier och varit på långkörning med Xpeng P7.

Men vad är det för en bil på omslaget, kanske du undrar? Nej, det är ingen ny retroinspirerad modell utan Ferrari 330 GT från 1964 som var på väg till skroten men räddades genom en konvertering till eldrift.

Det och mycket annat kan ni läsa om i det senaste numret av Elbilen – Sveriges första, största och mest laddade elbilstidning!

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: