Tesla Cybertruck på turné till Sverige i helgen

Carl Undéhn

Carl Undéhn

30 apr 2024

Teslas pickup Cybertruck rullar sedan förra året på amerikanska vägar. Om vi även kommer kunna köpa den 5,68 meter långa modelen här hos oss är ännu oklart. Men nu står det klart att vi i alla fall kommer få se Cybertruck även på svenska vägar. Då i samband med ”Cybertruck Odyssey” som tar pickupen på en Europaturné till en över 100 platser mellan maj och juli.

Första stoppet i Sverige sker redan nu till helgen under mässan Comic Con vid Kistamässan i Stockholm. För att kolla in Cybertruck krävs en biljett till mässan som kostar från 300 kronor. Den som vill gå dit bör nog inte vänta för länge, för biljetterna till lördagen är redan slutsålda.

Nästa chans att se Cybertruck är vid Tesla Center i Göteborg mellan 23 och 25 maj. Besöket där avslutas med en ”Cybertruck Odyssey Family Day” på lördagen den 25:e maj. Det sista stoppet i Sverige sker vid Tesla Center i Malmö mellan 30 maj och 1 juni.

Någon möjlighet att provköra Cybertruck ser det inte utatt bjudas på. I den knappa informationen nämns endast möjligheten att ”få en unik bild tillsammans med dina vänner och familj”.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: