Teslas självkörande taxi fångad på bild innan premiären

Carl Undéhn

Carl Undéhn

13 sep 2024

Den 10 oktober ska tesla visa upp sin självkörande robotaxi under ett event i en stor filmstudion i Los Angeles. Valet av plats tros bero på att det där finns uppbyggda stadsmiljöer för filminspelningar som ger Tesla möjligheten att visa bilden i en både realistisk och kontrollerbar miljö.

Förberedelserna är tydligen redan igång och på forumet Reddit har det nu dykt upp en bild med vad som påstås visa Teslas självkörande bil under tester inför premiären. “Jag jobbar här och har tittat på det här när jag går ut på kvällen. De testar också ett nytt fordon som är pyttelitet men täckt av alla möjliga konstiga förpackningar”, skriver användaren boopitysmopp som har laddat upp bilden.

Så här har Teslas självkörande taxi presenterat som en skiss tidigare.

Bilen som syns är täckt med kraftiga maskeringar i en knallgul färg. Trots det går det att ana en del, som att den har en kort motorhuv och att storleken ser ut att vara mindre än Model 3. Bilder som tidigare har visats på koncept av den självkörande taxin har också visat en tvåsitsig bil.

Det har också talats om att Teslas robotaxi ska få en design som påminner om den hos Cybertruck. Enligt användaren boopitysmopp ska bilen som körs omkring i studion också ha bakljus som liknar det på Teslas pickup.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons:
Annons: