Audi utökar med InCharge till laddningstjänsten e-tron Charging Service

Carl Undéhn

Carl Undéhn

17 jun 2022

Med laddkortet e-tron Charging Service som följer med vid köpet av en elbil från Audi går det redan att ladda hos flera stora laddoperatörer som Ionity, E.On och MER. Nu läggs ännu ett nätverk till på listan när även Vattenfall InCharge ansluts till kortet.

Med det tillkommer ytterligare 4 200 laddpunkter i Sverige. Totalt går det att ladda med e-tron Charging Service på 9 700 laddpunkter i Sverige, varav 900 är snabbladdare, och omkring 350 000 i Europa.  

– InCharge är ett välkommet tillskott för våra Audi-ägare. Antalet elbilister blir bara fler och vi vill göra det enkelt för dem med tillgång till så många laddplatser som möjligt. Inte minst underlättar det inför planeringen av sommarsemestern, säger Audis chef för Sverige Jörgen Wedefelt.

e-tron Charging Service är kostnadsfritt under det första året från att du köper en elbil från Audi. Med det går det bland annat att ladda billigare hos Ionity till en kostnad av 3,30 kronor per kWh.

Den som har en nytillverkad Audi e-tron kan där också ladda med Plug & Charge som gör att laddningen startar automatiskt när kabeln ansluts till bilen.

Den som vill fortsätta använda tjänsten e-tron Charging Service efter ett år får betala en månadskostnad på 189,45 kronor.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons:
Annons: