Provkör Polestar 2 på snö i Åre under sportlovet

Carl Undéhn

Carl Undéhn

21 feb 2023

För vissa delar av landet är sportlovet redan i gång. Det betyder mer folk än vanligt i fjällen och Polestar passar då på att erbjuda provkörningar i vinterväder av Polestar 2 i Åre under vecka 8 och 9.

Bilarna kan bokas för en kort eller lite längre tur. För att visa att Polestar 2 lämpar sig för en fjällsemester har bilarna som erbjuds fyrhjulsdrift, dubbdäck och även en takbox.

Och enligt Polestar ska de snöiga vägarna inte vara några problem för bilen.

– Polestar 2 är utvecklad i Sverige och anpassad för vinterförhållanden som gör att modellen trivs utmärkt på snöiga vägar i kallt klimat. Den är underhållande att köra i alla omständigheter, men de unika förutsättningar som finns i de svenska fjällen är som gjorda för en harmonisk och lekfull körupplevelse, säger Polestars chassiutvecklare Joakim Rydholm.

Det tillfälliga erbjudandet med provkörningar i fjällen sker vid hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Bokningen sker på Polestars hemsida och starten för provkörningen sker vid hotellet eller från någon plats i Åre. Erbjudandet finns från igår, 20:e februari, fram till 5:e mars.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: