Elbilen 4/2024 – ute nu!

Joakim Dyredand

Joakim Dyredand

21 maj 2024

Nu finns ett nytt nummer av Elbilen ute hos prenumeranter. men du hittar den även digitalt här om du prenumererar eller har elbilenPLUS. Ett tredje alternativ är att läsa den på Readly.
I årets fjärde nummer testar vi äntligen Volvo EX30. Ni vet modellen som skulle vara så billig. Det visade sig att den inte blev speciellt billig med ”rätt” utrustning. Vi ställer den mot Hyundai Kona. De testade versionerna är lika i pris, men för övrigt är det mest olikheter. Till vilkens fördel?

Joakim Dyredand har varit och kört Porsche Macan, en intressant nykomling som ger en hint av vad vi kan vänta oss från Audi Q6 e-tron som bygger på samma plattform.
Missa inte heller vårt tidigare reportage med film från medåkning i förseriebil, som du hittar här.

Samme Joakim var på plats i Milano när Alfa Romeo presenterade sin kompakta och helelektrisa suv-modell Milano – som numera heter Junior. Virrigt? Läs allt i reportaget.

Vi har gjort minitest av körglada Hyundai Ioniq 5 och Polestar 2. Båda är bilar med stora fördelar och nackdelar. Fredrik Sandberg har också provkört Mercedes EQV, men kunde nästan bara hitta nackdelar.

Dessutom, ett heltäckande svep från bilsalongen Auto China samt stort resereportage, 5.000 km med Kiav EV6 genom Europa. Detta och mycket mer i Elbilen 4/2024.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!