I oktober får Sverige en ny tidning

Fredrik Sandberg

Fredrik Sandberg

31 dec 2013

Det blir världspremiär för en tidning om rena elbilar, bränslecellsbilar, hybrid- och laddhybrider och alla andra eldrivna fordon när första numret av Elbilen i Sverige släpps i oktober.

Vi vill berätta om en ny teknik, om en bransch i förändring, om inte bara renare bilar, utan även om bättre, billigare och smartare fordon. Hos oss kan du läsa längre fördjupande reportage, intervjuer med viktiga aktörer i branschen, nyheter och mycket mer.

Vi sågar alla myter om elfordon och är helt övertygade om eldriftens fördelar ur miljösynpunkt. Inga utsläpp, och därmed inga farliga avgaser, inget buller, låga drifts- och servicekostnader är några av fördelarna. Sverige har inhemska resurser för ren elproduktion med sol, vind och vatten. Med elbilar tas överskottet i vår elproduktion om hand på bästa sätt. Vi vet också att elbilen inte bara är miljövänlig, den har bättre köregenskaper, är billigare i drift och service.

Vi är först och har ambitionen att bli störst. Vi är övertygade om att framtiden är eldriven. Tidningen utkommer med sex utgåvor per år, prenumerera nu, och få första numret gratis!

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Annons: