Laddtjänsten Charge myHyundai kommer till Sverige

Carl Undéhn

Carl Undéhn

22 jun 2021

Förra året lanserade Hyundai laddningstjänsten ”Charge myHyundai” tillsammans med Digital Charging Solutions (DCS). Tjänsten gör det möjligt att ladda på 240 000 laddpunkter knutna till DCS i Europa med endast ett kort eller en app.

Nu meddelar Hyundai att tjänsten även kommer till Sverige lagom till sommarsemestern. Det går att välja mellan Flex, som är gratis, och Smart som kostar 45 kronor i månaden vilket då ger 15 procent rabatt på laddare knutna till nätverket.

– Att kunder via ett enda abonnemang får tillgång till Europas största nätverk av laddstationer, smidigt sökbara via en app gör att de kan njuta av bilresan istället för att lägga onödig tid på att leta stationer hos olika operatörer, säger Tobias Joelsson som är PR-ansvarig för Hyundai i Sverige.

Appen visar var det finns lediga laddpunkter samt det akuella priset och betalning sker i slutet av månaden med en faktura.

Sedan tidigare är Hyundai även delägare i laddnätverket Ionity och erbjuder sina kunder olika abonnemang för att kunna ladda billigare där. Även betalning för det kan samlas inom Charge myHyundai.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!