Polestar satsar på fler fysiska butiker i Sverige

Carl Undéhn

Carl Undéhn

13 jun 2024

Polestar vill växa och som en del av det fokuseras det nu på mer fysisk närvaro på den svenska marknaden. Tio nya så kallade “retail-ställen” planeras att öppna runt om i landet där det ska gå att beställa en ny Polestar. Sedan tidigare finns det retail-ställen i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, samt vid Landvetter flygplats.

Var de nya handlarna ska öppnas och när meddelas inte. Sedan tidigare är det klart att Polestar ska öppna sin största retail-anläggning i Stockholm. Som tidigare går det även att beställa Polestars bilar online genom direktförsäljning.

– Utvecklingen av vår affärsmodell och utökad fysisk etablering är ett naturligt steg där vi både drar nytta av den direktförsäljning vi byggt upp samtidigt som vi ökar tillgängligheten för att kunna möta ännu fler och nya kunder när vårt modellprogram i år växer med de två nya, lyxiga suvarna Polestar 3 och Polestar 4, säger Kristian Elvefors som är kommersiell chef hos Polestar.

De båda nya modellerna ska börja levereras till kunder i sommar. Vad vi tyckte om Polestar 3 kan ni läsa om i vår provkörning här.

Läs mer

Elbilens nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna!